Horoscop

Horoscopul zilei de azi, 15 MARTIE. Stelele se aliniază pentru tine

Taur
Săptămâna viitoare va fi una frumoasă, mai ales în ceea ce privește inima voastră și satisfacțiile pe care le veți avea. Până atunci, încercați să va odihniți astăzi și efectiv să nu va gândiți la nimic stresant.

Gemeni
Planetă războinică Marte a venit în harta ta pentru a te ajută să iei o decizie pe care ai tot amânat-o în ultimii 2 ani legată de partea sentimentală. Toate acțiunile de acum sunt pentru a-ți arată dacă ești în locul potrivit.

Rac
Poți începe săptămâna cu o energie pozitivă dacă îți găsești motivele pentru care trebuie să fii recunoscător universului. Dacă ai în minte noi proiecte sau planuri, poți cere opinia sau susținerea persoanelor specializate în acea direcție.

Leu
Lucrurile ascunse pot ieși mai ușor la iveală astăzi, dar și anumite aspecte legate de viață sentimentală și din relațiile cu ceilalți. Ascultă-ți intuiția și vei simți când ceva e real sau nu.

Fecioară
Poate că astăzi nu ești chiar în plină formă sau nu simți că lucrurile evoluează foarte repede, dar vei fi mai activ sau productiv în următoarea perioada, nu îți fă griji. Noi oportunități, noi planuri pot veni în drumul tău curând.

Balanță
Luna din casă a 7-a te face să investești gânduri și sentimente în sectorul parteneriatelor și a iubirii. Tot ce înseamnă relație cu cei din jur, dar și cu partenerul de viață, trece acum printr-o analiză.

Scorpion
Stelele se aliniază pentru tine și din punct de vedere social, dar și sentimental. Poți acum să rezolvi niște lucruri pe care le-ai tot lăsat deoparte săptămâna trecută.

Săgetător
Astăzi e un moment bun să îți exprimi sentimentele, gândurile și emoțiile. Un nou proiect sau plan poate lua viață cât de curând, dar înainte de asta nu ezista să ceri părerile și celor care te cunosc bine.

Capricorn
Permite-ți să fii iubitor și să îți exteriorizezi pasiunea. Astăzi poți să te cunoști mai bine și să descoperi multe despre propria fericire și cum să ți-o creezi în jur.

Vărsător
Acea claritate de care ai dat dovadă în ultima perioadă trebuie pusă astăzi în subiectele care îți ating inima. Fă-ți viața și sentimentele tale o prioritate pentru a reuși să îți faci ordine în gânduri.

Pești
Luna este cea care îți ghidează gândirea și emoțiile, iar acum în semnul tău arată că treci printr-o evaluare a lucrurilor care îți fac bine și a celor care simți că îți consumă prea mult energia. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *