Horoscop

Horoscopul zilei de azi, 25 MARTIE. Capricornii au problemele in viața de cuplu

Taur
Ziua se scurge fără prea multe lucruri notabile. În schimb, seara poate să aducă o veste surprinzătoare cu privire la o rudă apropiată. A decis să facă un pas important și va face anunțul oficial.

Gemeni
Este posibil să ai de a face cu ceva provocări la locul de muncă. Volumul sarcinilor este unul mărit și acest lucru va aduce oboseală, stres și nervi pentru toată lumea.

Rac
Sunt schimbări în planul financiar. Se ivește ocazia de a investi într-un proiect pe care îl aveai în plan de multă vreme. Valoarea acestuia este una mai ridicată decât îți permiți și vei fi nevoit să faci un împumut, care o să afecteze cheltuielile lunare pentru o perioadă.

Leu
Partenerul de viață vine cu o surpriză de proporții. Îți doreai de multă vreme o escapadă în doi, iar el ți-a luat-o înainte și a planificat o ieșire la aer curat.

Fecioară
Ai în plan o călătorie mai lungă, dar nu e cea mai bună perioadă să o faci. E cazul să iei o pauză și să ai grijă de starea de sănătate, prea mult efort poate să îți aducă probleme în acest sens.

Balanță
Sunt multe provocările din planul personal în această perioadă. Tot ce poți să faci e să cauți soluții pentru a trece cu brio peste ele. Nu poți schimba nimic.

Scorpion
Omul pe care îl căutai se pare că a apărut. Sunt multe șanse ca legătura dintre voi să evolueze în modul în care îți dorești, dacă nu te grăbești și lași lucrurile să vină de la sine.

Săgetător
Ai parte de muncă multă, dar vine cu satistacții financiare. Debutul unui nou proiect profesional îți aduce și stări de neliniște și stres, dar trebuie să ai încredere în forțele tale și să fii optimist.

Capricorn
Problemele din viața de cuplu din ultima vreme au multe șanse să-și găsească rezolvările odată cu discuția cu partenerul, ce se preconizează joi. Trebuie să fii dispus să ajungi la un compromis.

Vărsător
Apar noutăți în plan profesional. Este posibil să primești o promovare, una pe care ți-o doreai de multă vreme. Vine la pachet cu mai mulți bani, dar și cu mai multe responsabilități.

Pești
Un conflict familial are multe șanse să-ți strice toată dimineața. Schimbările din ultimul an v-au adus multe probleme, iar acestea au mari șanse să aducă reproșuri și certuri. Astrologii îndeamnă la calm.

fanatik.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *