Horoscop

Horoscopul zilei de azi, 6 APRILIE. Vești excepționale!

Taur
Poți simți nevoia unei conexiuni mai apropiate cu cei din jur, mai ales că este nevoie de înțelegere emoțională și empatie pentru asta. Partenerul de viață este cel care în primul rând îți poate demonstra loialitatea și poate fi pregătit să îți asculte dorințele.

Gemeni
Evită cheltuielile chiar de la începutul săptămânii, încercând să analizezi bine în ce direcție chiar este necesar să dai bani. Poate că niște economii te vor ajuta în viitorul apropiat mai mult decât crezi.

Rac
Din punct de vedere emoțional poți să începi să te simți pregătit să investești sentimente sau să dai timp și resurse în această direcție. Sectorul carierei este destul de solicitant, dar competitivitatea este cea care te ajută să evoluezi.

Leu
Poți să pierzi mult timp preocupându-te de diverse detalii, în loc să faci un pas în spate încercând să vezi lucrurile în ansamblu. Casa a 6-a pune astăzi în evidență sănătatea și conexiunea cu o masă mare de oameni care poate să-ți aducă câștiguri .

Fecioară
Poți să-ți faci astăzi planuri pentru o dezvoltare a afacerii sau pentru a începe un proiect nou. Câștigurile financiare sunt cele care te motivează și care îți dau ambiția să reușești în viitor.

Balanță
Există un progres pe care l-ai făcut în ultima perioadă de timp, iar faptul că ai început să fii mai selectiv cu lucrurile pe care le pui la suflet sau nu, te ajută mult. Astăzi este o zi bună pentru vindecare și încărcare cu energie pozitivă.

Scorpion
Astăzi este o zi bună să scapi de energiile negative și să meditezi asupra lucrurilor care te fac fericit și pe care ți le dorești. Relația cu persoana iubită se poate consolida dacă ești și tu cu inima deschisă.

Săgetător
Casa a 12-a te poate face să gândești diferit față de ceilalți și să ai impresia că vorbiți două limbi diferite. Partea bună este că Luna îți activează intuiția iar asta te ajută să iei singur cele mai bune decizii.

Capricorn
Aspectul dragostei și al liniștii personale, a bunurilor materiale care te ajută să fii bine cu tine este pus în evidență, iar aici ai ceva de făcut. Fie că vrei să rămâi astăzi acasă și să petreci timp cu familia, sau achiziționezi ceva ce ți-ai dorit de mult.

Vărsător
Poți începe săptămâna cu o energie nouă, numai că va trebui să depui un pic de efort în plus să reușești să-ți termini tot ce ți-ai propus. Cei din jur te susțin, iar asta îți dă un echilibru moral.

Pești
Luna în casa a 11-a înseamnă că pui mai mult accent asupra modului cum ești văzut în societate, iar aici poate faci o ajustare de atitudine, abordezi o altă imagine sau stil. 

impact.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *