Horoscop

Horoscopul zilei de azi 8 DECEMBRIE – Zodia care are probleme

Taur
Nodul Nord vă face să puneți foarte mult accent pe casa familiei și a liniștii voastre mentale, iar de aici sunteți dispuși să faceți anumite sacrificii pentru a reuși să aveți ceea ce vă doriți. Comunicarea cu partenerul de viață este una bună în acest moment și reușiți să ajungeți la un punct comun.

Gemeni
Casa relațiilor cu oamenii, a contactului cu masele mari de persoane și a sănătății poate să vă aducă anumite probleme în decursul zilei de astăzi. Ascultați-va intuiția în tot ceea ce privește de rezolvarea problemelor pe care le aveți în prezent.

Rac
Dacă aveți copii, aceștia pot să vă solicite ajutorul financiar sau moral sau pur și simplu să simțiți că aceștia au nevoie de voi. Anumite sensibilități ale sănătății pot ieși acum în evidență și trebuie să aveți ceva mai multă grijă.

Leu
Trebuie să încercați să vă relaxați un pic mai mult, pentru că astfel tot acest stres legat de casă, de familie și de problemele cotidiene se poate concentra pe aspectul sănătății voastre, făcând-vă să vă simțiți mai slăbit sau chiar obosit. Cultivați mai multă energie pozitivă.

Fecioară
Foarte multe aspecte se întâmplă pe casa comunicării, a relațiilor cu colegii de serviciu. Acolo puteți să vă simțiți un pic dezamăgit de anumite persoane care nu își fac treaba așa cum au spus că o vor face sau de așteptările voastre pe care le aveți de la acestea.

Balanță
Aspectele zilei de astăzi va pot pune în situații delicate, mai ales dacă plecați de acasă de dimineață cu un plan, iar la serviciu totul ia o altă turnură. Încercați să vă bazați pe marele noroc pe care le aveți în acest moment în casa carierei pentru că el vă oferă o protecție providențială.

Scorpion
Pentru a primi ceva nou de la Univers, trebuie să renunțați în schimb la ceva vechi și care nu mai este de folos. Aici putem să vorbim despre o schimbare de obiceiuri, de tabieturi sau de obișnuință de a face lucrurile la serviciu într-un anumit fel.

Săgetător
În acest moment este posibil să treceți prin anumite situații cu care nu va-ti mai confruntat în trecut, dar pe care le veți depăși cu bine. Pe deoparte sunteți îngrijorați de sănătatea unui membru a familiei voastre, iar pe de altă parte trebuie să aveți grijă de responsabilitățile voastre.

Capricorn
Micul benefic vine alături de Luna și Saturn în semnul vostru, ceea ce Va aduce micul noroc de partea voastră. Poate că e momentul să renunțați la o atitudine pesimistă sau la anumite frici pe care le-ați tot cultivat în ultima perioadă de timp și să mergeți înainte plini de încredere.

Vărsător
Marele benefic Jupiter vă de protecție providențială contra situațiilor care inițial par grele, dificile. Nodul Nord vă face să vă gândiți la casa voastră și la ce mai aveți de schimbat acolo, iar asta vã va aduce o nouă energie.

Pești
Astăzi este o zi bună pentru a vă mobiliza, pentru a da telefoane și pentru a apela la persoanele de care aveți nevoie în acest moment. Atitudinea voastră este cea care impune respect, dar oferă și o garanție celor din jur că sunteți serioși în ceea ce faceți.

impact.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *