Horoscop

Horoscopul zilei de azi VINERI 7 AUGUST 2020. Cum te simți cu Venus în Rac?

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

S-au intamplat multe in viata ta, iar unele problem au fost chiar fara rezolvare. Dar tine minte ca nu trebuie sa le pui pe toate cap la cap dintr-odata. Uneori trebuie sa renunti pur si simplu si sa cauti alta abordare.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Viata sentimentala este dominata de romantism si momente minunate alaturi de persoana iubita. In acest fel, legaturile dintre voi se vor intari si va veti apropia mai mult mai ales ca in ultimele saptamani intre voi relatia se racise. Daca esti singur, o persoana necunoscuta pe care o intalnesti azi, te va face sa te simti bine.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Trebuie sa fii atent la ce-i spui partenerului de cuplu si mai ales la promisiunile pe care le faci. Ai mare incredere in tine si esti mult prea optimist si de aceea te lasi dus de val si faci promisiuni fara acoperire. Nu-i promite luna de pe cer pentru ca apoi sa nu te poti tine de cuvant. De ce nu te concentrezi pe termen scurt si pe obiective mai realiste? Daca nu ti-ai gasit inca jumatatea, afla ca lucrurile se vor schimba, in bine, foarte curand.

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)

Daca vrei sa te apropii de persoana iubita, renunta la ego si ascult-o. Lasa-o sa-si exprime sentimentele, multumirile si nemultumirile. Daca esti singur, te bucuri de un magnetism sexual care atrage multa lume in jurul tau. Totusi, nu intra in relatii riscante.

Horoscopul zilei LEU (24 iulie – 23 august)

Lucrurile merg bine in viata personala. Tu si jumatatea ta formati echipa perfecta, canalele de comunicare sunt deschise asa ca norii negri care aparusera pe cerul relatiei voastre sunt acum imprastiati. Esti singur? Sarmul si pasiunea te fac irezistibil si dorit de toata lumea. Vei intalni multi oameni care iti vor face ochi dulci.

Horoscop azi FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Unele lucruri nu s-au desfasurat conform planului, insa nu trebuie sa iti faci griji foarte mari. Vino cu un plan care iti permite sa-ti pui visurile in practica si nu lasa pe nimeni sa te perturbe de la drumul tau. Ai nevoie de spiritul tau luptator pentru a profita de oportunitatile care iti apar.

Horoscop zilnic BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Relatia de cuplu se afla intr-un blocaj, motiv pentru care te simti obosit si deprimat. Trebuie sa iei masuri urgente pentru a pune lucrurile in miscare. Este nevoie de efort atat din partea ta cat si a jumatatii tale, insa rezultatele va vor readuce zambetul pe buze. Relatia voastra va iesi intarita din aceasta situatie. Daca esti singur, ar fi bine sa accepti invitatiile primite, sa iesi si sa te distrezi. Vei avea numai de castigat daca procedezi asa.

Horoscopul zilnic SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Petreci momente tandre alaturi de partenerul de cuplu. Te simti iubit si vrei sa ii arati jumatatii tale ca sentimentele sunt reciproce. Daca esti singur, o persoana noua intra in viata ta. Esti fascinat si, totodata, precaut! Fii deschis, ceva bun poate iesi de aici!

Horoscop azi SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Iti este usor sa vorbesti cu cei apropiati pentru a rezolva anumite probleme din viata ta. Ai nevoie de indrumarea lor, nu ezita sa le ceri ajutorul. Asigura-te ca iti faci un program strict pe care sa-l urmezi, ca sa te asiguri ca vei duce la final toate obligatiile ce iti revin.

Horoscop zilnic CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Lasa-ti instinctele hranitoare sa straluceasca. Bazeaza-te pe al saselea simt pe care il ai. Daca lucrurile devin mai dure, tine minte ca tu ai abilitatea sa iti mentii calmul si sensibilitatea. Nu doar ca este un instrument extrem de important, dar este esential pentru a mentine orice tip de stabilitate a oricarei situatii. Ramai realist si cu picioarele pe pamant. Sanatatea ta mentala depinde de asta.

Horoscopul zilei VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Inima si emotiile sunt pe aceeasi pagina dar s-ar putea sa nu fie pe aceeasi pagina pe care vrei tu. S-ar putea sa te tot gandesti la un eveniment din trecut. Ceea ce era candva fericit, acum te poate lasa sa te simti ca si cum e ceva rupt in tine in interior. Concentreaza-te pe prezent si lasa trecutul sa fie istorie. Viitorul depinde de cum iti traiesti prezentul.

Horoscop azi PESTI (19 februarie – 20 martie)

Astazi este o zi in care sa stralucesti in fiecare mod posibil. Exista o concentrare de energie in favoarea ta, deci actioneaza curajos si fara ezitare. Emotiile tale iti conduc calea si inima este imediat alaturi sa te sustina. Urmeaza aceste forte importante. Lasa sa fie acum startul unei calatorii entuziaste intr-un nou roller coaster plin de aventuri. Este timpul potrivit pentru ca tu sa conduci si sa coordonezi o situatie. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *