Actualitate

Horoscopul zilei de luni

 

BERBEC

S-ar putea sa fiti acuzat de colegi ca nu sunteti consecvent. Va sfatuim sa fiti prudent, pentru ca astazi aveti tendinta sa fiti impulsiv.

 

TAUR

Sunteti plin de energie si aveti idei originale. Dupa-amiaza s-ar putea ca o problema sentimentala mai veche sa revina in actualitate.

GEMENI

Partenerul de viata va ofera un cadou de care va bucurati foarte mult. Un prieten de familie va invita sa petreceti dupa-amiaza impreuna.

RAC

Daca vi se propune sa va asociati intr-o afacere, va sfatuim sa nu ezitati. Cu putin efort si riscuri minime, puteti sa redresati bugetul familiei destul de repede.

LEU

Intentionati sa incepeti o activitate noua, dar va lipseste simtul practic. S-ar putea sa aveti mici probleme de sanatate. Este ceva trecator, nu va faceti griji!

FECIOARa

Sunteti foarte sensibil si nu sunteti multumit de nimic. Incercati sa depasiti aceasta stare, pentru ca poate sa va afecteze relatiile cu familia si prietenii!

BALAN?a

Relatiile sentimentale trec printr-o perioada favorabila. Ar fi bine sa petreceti dupa-amiaza cu persoanele mai tinere din familie.

SCORPION

S-ar putea sa nu va simtiti in forma si sa nu puteti termina ce ati inceput. Nu este momentul sa va asumati noi responsabilitati.

SaGETaTOR

Un prieten va cere o mana de ajutor in afaceri si veti avea de castigat daca nu il refuzati. Va recomandam sa evitati orice fel de speculatii.

CAPRICORN

Nu refuzati ajutorul celor din jur! Sfaturile unei persoane mai in varsta va sunt de mare folos pentru a lua o decizie importanta in relatiile sentimentale.

VaRSaTOR

Este posibil sa aveti mici dificultati pe plan sentimental, dar le puteti rezolva cu calm. Cu o vorba buna, puteti dezamorsa o discutie pornita din nimic.

PESTI


Se pare ca intuitia nu prea va ajuta astazi. Va sfatuim sa tineti cont de sfaturile unei persoane mai in varsta din familie.

 

 

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *