Actualitate

Horoscopul zilei de luni

 

BERBEC

Este posibil sa aveti probleme in relatiile sentimentale si pe plan financiar. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa nu va grabiti.

TAUR

Survin schimbari neprevazute, care va dau peste cap toate planurile. S-ar putea sa aflati ca trebuie sa plecati intr-o delegatie, spre nemultumirea partenerului de viata.

GEMENI

Nu tratati cu superficialitate activitatea profesionala! Aveti tendinta sa faceti greseli care va pot crea neplaceri.

RAC

S-ar putea ca un prieten sa va reproseze ca nu va platiti datoriile la timp. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa va stabiliti clar prioritatile.

LEU

Dorinta de afirmare si vointa puternica va ajuta sa incheiati o afacere profitabila, pe termen lung. Va sfatuim, totusi, sa nu fiti prea critic cu partenerul de viata.

FECIOARa

Incepeti ziua plin de inspiratie. Relatiile sentimentale pot fi foarte bune daca nu ii faceti reprosuri nejustificate persoanei iubite.

BALAN?a

Sunteti irascibil si s-ar putea sa va purtati nedelicat cu persoana iubita. Va sfatuim sa va controlati, pentru ca riscati sa provocati o cearta.

SCORPION

S-ar putea sa aveti discutii cu partenerul de viata, pentru ca acordati prea multa atentie carierei. Incercati sa clarificati cu calm toate neintelegerile!

SaGETaTOR

Va recomandam sa va ganditi bine inainte de a lua o hotarare importanta. Incercati sa gasiti o cale de mijloc intre sentimente si bani!

CAPRICORN

Este posibil sa plecati intr-o calatorie neprevazuta, in interes familial. Va recomandam sa nu ezitati. S-ar putea sa aflati lucruri care va vor folosi in afaceri.

VaRSaTOR

Dorinta de afirmare si activitatea intelectuala intensa va conduc spre succes. Spre seara, luati o decizie buna intr-o problema sentimentala.

PESTI

Incepeti ziua cu un sentiment de frustrare, din cauza ca seful va anunta anularea unei calatorii in care urma sa plecati peste cateva zile.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *