Actualitate

Horoscopul zilei de luni

BERBEC

Puteti sa incepeti o activitate noua, mai ales pe plan social. Sunteti entuziast si va puteti baza pe sprijinul prietenilor si al persoanei iubite.

 

TAUR

Se pare ca aveti probleme sentimentale si sunteti nevoit sa luati o hotarare transanta. Puteti sa va ascultati intuitia. Apar rezultatele eforturilor din ultima perioada.

GEMENI

Zi buna pe plan sentimental si social. In schimb, fiti prudent la serviciu si in afaceri. Nu este exclus sa aveti mici probleme cu banii, dar nu este cazul sa va ingrijorati.

RAC

Se anunta o zi cu mari satisfactii in societate si pe plan financiar. Dupa-amiaza s-ar putea sa plecati intr-o calatorie neprevazuta in interes de familie.

LEU

Traversati o perioada favorabila din toate punctele de vedere. Este posibil sa obtineti un castig material important, dar nu fara efort.

FECIOARa

Sunteti plin de energie si aveti idei inspirate. Puteti avea satisfactii pe plan social si intelectual. Afacerile se pare ca merg din plin, iar relatiile cu partenerii sunt bune.

BALAN?a

S-ar putea sa intervina evenimente neprevazute si, de aceea, este indicat sa nu va planificati nimic important. Va reintalniti cu prieteni vechi, care va invita sa le faceti o vizita.

SCORPION

Aveti succes in toate activitatile casnice si va bucurati de sprijinul intregii familii.
Cei din jur va apreciaza pentru schimbarile pe care le promovati in afaceri si in societate.

SaGETaTOR

Incepeti ziua hotarat sa terminati o lucrare in casa. Un barbat mai in varsta din familie va ajuta cu bani, dar incearca sa-si impuna punctul de vedere

CAPRICORN

Puteti avea un succes deosebit la intalnirile de afaceri. Dimineata va intalniti cu o persoana cu care nu v-ati vazut de mult timp. Dupa-amiaza va ocupati de probleme familiale care nu sufera amanare.

VaRSaTOR

S-ar putea sa aveti o mica neintelegere cu partenerul de viata. Spre seara, o vizita la prieteni va poate readuce armonia in cuplu si buna dispozitie. Aveti grija sa nu dati ocazia unor scene de gelozie!

PESTI

S-ar putea sa fiti putin confuz din cauza problemelor sentimentale. Nu va incapatanati sa va rezolvati singur toate problemele. Sfaturile unei femei mai in varsta va ajuta sa evitati o cearta in familie.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *