Actualitate

Horoscopul zilei de marti

BERBEC

Incepeti ziua obosit si nervos, motiv pentru care nu este exclus sa aveti probleme la serviciu si cu partenerul de viata. Pastrati-va calmul si evitati certurile.

TAUR

S-ar putea ca partenerul de viata sa va inteleaga gresit dorinta de libertate. Aveti grija ce si cum spuneti! La nervi, exista riscul sa rostiti cuvinte greu de iertat.

GEMENI

Dimineata nu reusiti sa va respectati programul din cauza unor evenimente neprevazute. Nu este momentul sa va ocupati de afaceri, pentru ca riscati sa suferiti un esec usturator

RAC

S-ar putea sa aflati ca o persoana apropiata este grav bolnava sau chiar mai rau. Vi se cere ajutorul si sunteti nevoit sa faceti mai multe drumuri, impreuna cu prietenii.

LEU

Relatiile cu prietenii nu merg prea bine. Aveti tendinta de a fi autoritar si vreti sa va impuneti punctul de vedere chiar si in familie, spre dezamagirea partenerului de viata.

FECIOARa

S-ar putea sa intampinati dificultati la serviciu. Dupa-amiaza sunteti invitat pe neasteptate la o petrecere de catre o persoana cu care nu v-ati mai vazut de mult.

BALAN?a

Este indicat sa evitati deciziile importante, mai ales la locul de munca. Spre seara, este posibil sa va pregatiti pentru o calatorie in interes personal.

SCORPION

Relatiile cu prietenii sunt foarte bune. Daca trebuie sa plecati intr-o calatorie, puteti fi linistit: totul va merge conform planurilor

SaGETaTOR

Aveti de rezolvat o multime de problemele dificile. Daca nu reusiti sa va controlati nervozitatea, exista riscul sa faceti gesturi pe care le veti regreta.

CAPRICORN

Este posibil sa se accentueze dificultatile financiare si problemele sentimentale. Va sfatuim sa nu ii reprosati partenerului de viata ca a facut cheltuieli inutile.

VaRSaTOR

Nu sunteti multumit de nimic si aveti tendinta de a-i critica pe toti care va ies in cale. Riscati sa faceti greseli care va pot pune in conflict cu autoritatile.

PESTI

Fiti prudent si temperati-va nervozitatea! Dupa-amiaza intrati in posesia unei mari sume de bani, din cauza careia este posibil sa va certati cu partenerul de viata.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *