Actualitate

Horoscopul zilei de miercuri

BERBEC

Va recomandam sa fiti atent la ce spuneti, mai ales daca va enerveaza cineva din anturaj. Aveti tendinta sa reactionati impulsiv.

TAUR

S-ar putea sa va suparati pe un prieten care nu va returneaza un imprumut. Nu va ambalati, s-ar putea sa nu o faca intentionat!

GEMENI

Relatiile sentimentale se pot tensiona si mai mult, din cauza discutiilor in contradictoriu. Ascultati sfaturile unei femei mai in varsta din familie!

RAC

Pe plan sentimental, traversati o perioada favorabila, de aceea ar fi bine sa va rezolvati problemele importante dimineata, cand sunteti mai energic.

LEU

Relatiile sociale ar putea fi afectate de o deziluzie pe plan sentimental. Nu refuzati comunicarea cu cei din jur si exprimati-va clar, pentru a evita neintelegerile!

FECIOARa

Aveti tendinta sa criticati pe toata lumea. Va sfatuim sa nu exagerati, pentru ca este posibil sa jigniti o persoana mai in varsta din familie.

BALAN?a

Sunteti nerabdator sa va exprimati si sa actionati. Va sfatuim sa nu va grabiti, pentru ca riscati sa faceti gafe regretabile.

SCORPION

Planurile pe care vi le-ati facut pentru azi au mari sanse de reusita, dar trebuie sa aveti rabdare. Ascultati-va intuitia!

SaGETaTOR

Este o zi buna pentru consolidarea prieteniilor si intalniri cu persoane importante. Ascultati sfaturile partenerului de viata!

CAPRICORN

Va recomandam sa fiti foarte atent cu banii si cu documentele, sa nu le uitati pe undeva. Evitati discutiile in contradictoriu cu persoana iubita!

VaRSaTOR

Traversati o perioada in care credeti ca toti va sunt impotriva si ca nu va iese nimic. Nu fiti pesimist, in curand va fi mai bine!

PESTI

Nervozitatea cauzata de problemele financiare poate sa va creeze probleme la serviciu. Dupa-amiaza limitati-va la activitati de rutina!

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *