Actualitate

Horoscopul zilei de miercuri

BERBEC

Chiar daca ai planuit multe pentru ziua de azi, nu vei duce la indeplinire prea multe. In schimb, nu vei suferi pierderi majore. Lucrezi foarte bine in echipa.

TAUR

Vei fi nevoit sa apelezi la economii. Toata lumea vine la tine cu diferite probleme financiare. Daca nu le vei acorda imprumuturi, le vei oferi consiliere.

GEMENI

Ambitiile tale nu se potrivesc cu cele ale echipei cu care lucrezi. Va trebui sa alegi daca sa-ti pui interesele tale sau ale grupului in prim-plan.

RAC

Esti prins intr-o actiune care te streseaza foarte mult, dar nu vezi nicio cale de iesire. Singurul motiv care te face sa mai insisti sunt banii.

LEU

Esti morocanos din cauza problemelor financiare. Cere sfatul si altora in aceasta privinta, s-ar putea sa primesti solutii la care nu te-ai gandit.

FECIOARa

E posibil sa primesti bani de la o matusa sau o ruda de sex feminin. Ea are un interes ascuns, dar poti sa-i accepti daca chiar ai nevoie de bani.

BALAN?a

Un nou credit nu te va scoate din incurcatura. Mai bine ai deveni o persoana ce face economie.

SCORPION

Esti foarte impresionat de averea altora si tanjesti dupa aceleasi succese. Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa se indeplineasca.

SaGETaTOR

O sansa de castig va apare la orizont. Analizeaza bine situatia si profita de ocazie, chiar daca nu-i un castig pe termen lung, ai nevoie de banii astia.

CAPRICORN

Discuti foarte mult cu partenerul de viata despre bani. Nu va intelegeti ce sa faceti cu banii in comun, iar o discutie sincera e singura solutie.

VaRSaTOR

Te simti din ce in ce mai multumit. Nu ai castigat nu stiu ce suma, dar dintr-o data nu mai vrei sa-ti faci griji pentru acest aspect al vietii tale.

PESTI

Traiesti un moment dificil cand trebuie sa depinzi de ceilalti din punct de vedere financiar. Ai rabdare, lucrurile vor merge pe fagasul cel bun.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *