Afaceri

ICO te invata sa-ti lansezi propria afacere

ICO este un proiect care isi propune sa dezvolte spiritul de antreprenoriat in randul studentilor si sa-i initieze in sfera afacerilor. Doritorii de a participa la el vor beneficia de pregatiri privind partea legala si financiara a unei afaceri, cercetarea pietei, construirea ideii de afaceri, analiza riscurilor si a resurselor, planificarea strategica, managementul proiectelor si al echipei. Cele mai bune idei de afaceri vor fi premiate.

 

 

Scopul proiectului. Interactiunea cu tineri inovativi, selectati in conformitate cu conceptul proiectului; intelegerea businessului si sistemelor companiei de catre participanti prin training si workshop-uri. Vor fi alesi 50 de tineri care au idei de afaceri.

Trainigurile „ICO”. Acestea se vor desfasura timp de doua saptamani si jumatate, cu incepere de la 11 mai, fiind structurate in trei blocuri: „IDEEA” – traininguri de initiere in mediul de afaceri, cercetarea pietei, studiul legislatiei privind initierea si desfasurarea afacerii, analiza riscurilor. „PLANIFICAREA IDEII” – consultanta juridica, financiara si manageriala din partea companiilor partenere, workshop-uri si traininguri pentru dezvoltarea abilitatilor manageriale. In acest bloc, participantii isi vor definitiva propriile business-planuri.

„IMPLEMENTAREA IDEII” – etapa finala, la care participanti vor examina oportunitatile de finantare si vor participa la un concurs de business-planuri, castigatorii caruia vor beneficia de premii.

Proiectul ICO a fost initiat in primavara anului 2008, de catre AIESEC Chisinau care este o subdiviziune a celei mai mari organizatii de tineri din lume – AIESEC, Liderul Global in Dezvoltarea Tinerilor Lideri.

Aplica pe www.ico.aiesec.md!

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *