Actualitate

Îi cerea peste 20 de mii de lei ca să-și poată vizita fiica. Iată MOTIVUL pentru care stomatologul din Chișinău și-ar fi ucis soția model

În apartamentul din care se presupune că a căzut victima, poliţia a găsit-o pe soţia acestuia, şi ea fără suflare. Femeia de 31 de ani avea gâtul tăiat. În altă cameră poliţia a găsit copilul acestora de numai 20 de zile care a fost transportat la Spitalul Numărul 1 din Capitală.

Cunoștințele bărbatului au spus că Anastasia i-a cerut soţului să îi deschidă o clinică stomatologică în Dubai, pe numele ei. Totodată, unele surse au spus că fotomodelul Anastasia nu-i permitea lui Alexei sa îşi viziteze copilul de doar 20 de zile, iar pentru fiecare vizită aceasta cerea câte 1.000 de euro. Aceştia mai comunică că Alexei ar fi cumpărat o vizită înainte de crimă.

În ziua în care s-a produs tragedia, Alexei a cumpărat hainuţe pentru fiica sa şi împreuna cu mama sa a vrut să-şi vada micuţa. Tot din spusele rudelor, Alexei ar fi încercat să deschidă o clinică stomatolgică în Dubai, dar nu i-a reuşit.

Alexei s-a cunoscut cu Anastasia Caia în cabinetul lui stomatologic din sectorul Râşcani. Acesta s-a îndrăgostit de ea şi şi-a anunţat prietenii că vor juca nunta.

Anastasia Cecati era o persoană cunoscută în lumea modei. S-a lansat în modelling la vârsta de 16 ani. Ulterior, a plecat la București, unde i-a fost oferit un rol în serialul "Las Fierbinți". Tot în țara vecină, Anastasia Cecati a ocupat locul secund în concursul Euro Sexy. Ascensiunea în lumea modei a continuat după ce a apărut pe coperta unor reviste celebre cum ar fi GQ, Playboy sau Maxim. Totodată, ea a apărut și în videoclipul renumitului DJ Basshunter "Crash and Burn".

Sursa: publika.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *