CSI / RusiaRăzboi

Imagini cu impact puternic: Un militar rus coboară din blindant pentru a-și ajuta camarandul rănit. Peste câteva secunde, mașina sare în aer

Pe rețelele sociale a fost publicată o înregistrare video care arată distrugerea a două mașini blindate (vehicule de luptă ale infanteriei) ruse, care sunt lovite precis de către militarii ucraineni din trupele speciale. Imaginile dramatice au fost filmate zilele trecute pe frontul sudic din Ucraina.

Imaginile, filmate din dronă, arată cum două mașini blindate ruse care, după ce fac mai multe manevre pe un câmp, „parchează” în paralel, una lângă alta. După doar câteva secunde, un blindat este lovit în plin și sare în aer.

Din vehiculul lovit, ies doi militari, din care unul se deplasează cu dificultate. Cealaltă mașină blindată face o manevră de ocolire și se oprește în câmp la câțiva metri distanță.

Din a doua mașină, iese un militar care aleargă spre camaradul rănit, pentru a-l ajuta. După alte câteva secunde, a doua mașină e aruncată în aer.

Din imaginile filmate de la distanță, nu e clară soarta militarilor. De asemenea, nu se știe ce fel de de muniție de precizie a fost folosită de ucraineni: proiectile de artilerie „Excalibur” sau rachete antitanc dirijate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Ce e ăla „blindant”??? Îi ceva special scris în „limba di stat”??? Îi grea limba română, mai ușor îi cu molotoivănesca nici rusă nici românească…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *