Sport

In memoria lui Marian Cozma

Astazi, pe arenele fotbalistice ale lumii se vor disputa circa 40 de partide amicale de fotbal, la nivel de reprezentative de seniori. In editia de ieri va informasem despre partida Armenia – R. Moldova, care se va juca la Erevan si constituie a treia intalnire directa dintre cele doua formatii.

Un interesant meci se va disputa si pe Stadionul „Ferenc Puskas” din capitala Ungariei. Selectionata de seniori a gazdelor va gazdui reprezentativa „tricolorilor” din dreapta Prutului Selectionerul Romaniei, Razvan Lucescu, a sustinut o conferinta de presa inaintea deplasarii spre Budapesta, in care a discutat despre amicalul cu Ungaria. Lucescu-junior a spus ca testul din aceasta seara este unul util si ca este increzator ca meciul se va disputa sub semnul fair-play-ului.

„Ungaria este o echipa in crestere si care este bine cotata in lupta pentru calificarea la Campionatul Mondial. Avem un joc in deplasare, consider ca va fi unul util. Este o echipa puternica, cu multi jucatori din strainatate. E un examen important inaintea meciului cu Franta de la Paris", a mentionat timonierul.

El a mai spus ca meciul nu este doar o partida intre doua echipe nationale, ci si un meci in memoria lui Marian Cozma si spera astfel ca incidentele de la partida Ujpest – Steaua, din Europa League, sa nu se repete. „Ma astept ca partida sa se desfasoare intr-un spirit deplin de fair-play, sper sa nu se intample incidentele de la partida Ujpest – Steaua, pentru ca jucam pentru memoria lui Marian Cozma. Atitudinea unor ultrasi nu poate sa caracterizeze un popor. Fara ultrasi cu Ungaria!", a remarcat selectionerul.

Meciul amical Ungaria – Romania va fi precedat de un ceremonial in memoria handbalistului roman Marian Cozma, asasinat de niste criminali unguri, la un club de noapte din aceasta tara.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *