Actualitate

În plină pandemie și fără respectarea măsurilor de protecție, P.Șor ”distrează” copiii din mai multe localități (telegraph)

În plină pandemie și fără respectarea măsurilor de protecție, P.Șor ”distrează” copiii din toate localitățile unde are primari și din Orhei, informează Telegraph.md

Anunțul despre organizarea petrecerilor a fost făcut chiar de către Ilan Șor, liderul P.Șor:

”Suntem la finalul unui an destul de dificil și fiecare dintre noi are nevoie, mai mult ca niciodată, de o porție de optimism.

Iată de ce, Partidul „ȘOR” organizează în această perioadă evenimente pentru copii, în toate localitățile conduse de primarii noștri, dar și în toate satele și comunele din raionul Orhei. Startul maratonului a fost dat în data de 16 decembrie în orașul Orhei și până la sfârșitul anului va cuprinde toată țara.

Ne dorim să aducem bucurie pe fețele copiilor și speranțe în sufletele adulților. Dragi prieteni, vă îndemn să zâmbiți și să credeți în visuri. La mulți ani!

Ne dorim să aducem bucurie pe fețele copiilor și speranțe în sufletele adulților. Dragi prieteni, vă îndemn să zâmbiți și să credeți în visuri. La mulți ani!”

În înregistrarea video publicată de Ilan Șor, se observă că participanții, inclusiv deputații Partidului Șor nu respectă distanța socială și nu poartă măști de protecție.

Amintim că pe teritoriul țării este în vigoare Starea de urgență în sănătate publică, iar întrunirile cu mulți participanți sunt interzice. Mai mult, toate persoanele sunt obligate să poarte măști de protecție.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *