CSI / Rusia

Incendiu într-un bar din Rusia soldat cu 15 morţi: Poliţia anunţă autorul tragediei – VIDEO

În noaptea de 5 noiembrie, un incendiu a izbucnit în cafeneaua Poligon din Kostroma. Serviciile de urgență au fost anunțate de incendiu la ora 2:37, moment în care sute de persoane se aflau în interiorul clubului. Nu mai puțin de 250 de persoane au fost evacuate din clădire, iar 15 locuitori din clădirea învecinată au fost de asemenea evacuați din cauza fumului dens.

Incendiul a avut nevoie de cinci ore pentru a fi stins, arzând o suprafață de 3.500 de metri pătrați, iar acoperișul s-a prăbușit peste întreaga zonă. Aproximativ 50 de lucrători de urgență și 20 de vehicule au fost implicați în stingerea incendiului.

Cincisprezece persoane au murit în urma incendiului, a precizat Interfax, citând sediul operațional. În același timp, TASS și RIA Novosti au raportat 13 morți. Potrivit lui Mash, alte aproximativ 60 de persoane au mers la urgențe; patru persoane sunt în comă. Baza scrie că doar trei ieșiri de evacuare din club erau operaționale în momentul incendiului.

Alte patru au fost blocate – pompierii au fost nevoiți să spargă ușile pentru a permite oamenilor să iasă. Potrivit Baza, care citează martori oculari, una dintre ușile închise a fost spartă cu piciorul de unul dintre vizitatori, Andrei Kuzmin, în vârstă de 40 de ani – prin ea a început și o evacuare, ceea ce a ajutat la evitarea altor victime.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *