ActualitateExterne

Într-o secundă s-a spulberat visul lui Lukașenko. Liderul de la Minsk se vede colonel rus, iar Putin nu vrea să îi ofere epoleți

Vladimir Putin nu vrea să îi ofere epoleți omologului său de la Minsk. Președintele rus a spus că „Alexandr Grigorievici nu are nevoie” de acestea în cadrul unei conferințe susținute în apropiere de cosmodromul Vostocinîi, unde cei doi au avut o întrevedere, scrie Realitatea.md.

Presa, însă, i-a amintit că în luna februarie președintele din Belarus a promis să ofere epoleți de general lui Putin, dacă ultimul îl face colonel.  Drept urmare, liderul de la Kremlin le-a spus jurnaliștilor că el personal nu are nevoie de grade militare și a punctat că „nu este general, dar muncește devotat pentru țară”. 

„Alexandr Grigorievici nu are nevoie ca președintele altei țări să îi ofere grad militar. El singur este mare șef”, a conchis Putin, menționând că militarii au mai mare nevoie de epoleți.

Mai în glumă, mai în serios, totuși, la finalul discuției Lukașenko i-a reproșat lui Putin că a promis să îl avanseze la gradul de colonel, însă deocamdată totul a rămas la nivel de discuții. 

„Dacă am promis, voi face”, a răspuns Putin.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *