Sport

Legendarul club de fotbal Zimbru se retrage din toate competiţiile naţionale

Clubul de fotbal Zimbru Chişinău anunţă retragerea echipei de seniori din toate competiţiile de fotbal organizate sub egida FMF. Astfel, în sezonul 2020-2021, galben verzii nu vor alinia nicio echipă de seniori în toate diviziile Campionatului Naţional de fotbal şi a Cupei Moldovei. Motivul îl reprezintă problemele financiare cu care se confruntă în ultimii ani echipa de seniori.

Potrivit unui comunicat de presă al clubului de fotbal, toate eforturile clubului vor fi îndreptate către dezvoltarea continuă a Academiei de fotbal Zimbru.

„Menţionăm că toate grupele de copii şi juniori vor continua să activeze în regim normal şi fără întreruperi, iar echipele înscrise în competiţii îşi vor continua evoluţia”, se spune în comunicat.

În aceste condiţii, administraţia clubului anunţă un amplu program de resetare şi de reformare a clubului:

„Toţi iubitorii fotbalului care doresc să contribuie la renaşterea celui mai iubit club din Republica Moldova sunt aşteptaţi cu idei şi propuneri pentru elaborarea unei strategii de dezvoltare a clubului care să readucă Zimbru Chişinău în locul de frunte a fotbalului moldovenesc, acolo unde îi este locul. Întâlnirea va avea loc vineri, 6 martie, ora 17.00 în incinta administraţiei Zimbru”.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *