Actualitate

LIVE // Mișcarea de Rezistență Națională scandează în fața Legislativului: „Voi dați afară tinerii din țară…”

Circa o sută de reprezentanți ai Mișcării de Rezistență Națională ACUM se află în fața Parlamentului la un flashmob pentru a cere deputaților care se întrunesc astăzi în ședință să îndeplinească cele trei revendicări menționate în Rezoluția adoptată la 1 iulie 2018 în cadrul protestului din centrul capitalei.

Protestatarii scandează „Afară!”, „Voi dați afară tinerii din țară”, „Jos hunta”, „Vrem votul înapoi”, „Candu afară”, „Jos Parlamentul”, „Hoții sunt în Palrament”, „Plahotniuc nu uita, pușcăria-i casa ta”, „Șor la dubă”, „Vrem justiție, nu corupție” etc.

Menționăm că cele trei revendicări din Rezoluția nominalizată sunt validarea alegerilor din capitală, anularea sistemului mixt, dar și demisia și urmărirea penală a judecătorilor care au decis invalidarea alegerilor și „au contribuit la instaurarea dictaturii în Republica Moldova”.

Amintim că astăzi și Parlamentul European urmează să aprobe o Rezoluție cu privire la R. Moldova legată de situația de după invalidarea alegerilor din Chișinău, după ce Comisia Europeană a anunțat ieri că a suspendat procesul de acordare a primei tranșe din asistența macrofinanciară de 100 de milioane de euro.

Sursa: ziarulnational.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *