Actualitate

LIVE VIDEO / Protest în fața Curții Constituționale a Republicii Moldova (08:00)

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) cheamă oamenii la un nou protest în fața sediului Curții Constituționale (CC). Anunțul a fost făcut prin intermediul unei postări pe o rețea socială.

„Oameni buni, trăim momente foarte încordate și importante pentru țara noastră. Nu sunt cuvinte mari, este un adevăr. Este o situație în care toți noi, politicieni, oameni simpli, oameni buni ai acestei țări trebuie să ieșim în apărarea Constituției. Trebuie să apărăm această instituție, Curtea Constituțională, asupra căreia indivizi ca Dodon, Șor, Plahotniuc, au încercat o operațiune de uzurpare a puterii”, susțin cei de la PAS.

Protestul va avea loc luni, 26 aprilie, începând cu ora 08:00, iar organizatorii menționează că vor protesta „cât este nevoie”.

„Noi avem nevoie de toți voi, oamenii buni, să veniți luni în fața Curții, pentru a apăra Constituția și ordinea constituțională, pentru a nu le permite acestor hoți să ne fure viitorul. Ei se tem de oameni, de cetățenii acestei țări. Veniți luni, începând cu ora 8:00, la Curtea Constituțională. Noi vom fi aici, vom sta aici cât este nevoie pentru a ne apăra Constituția. Vă așteptăm”, precizează PAS.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *