Externe

Luptătorul McGregor a avertizat autoritățile irlandeze: “Altfel o voi face eu”

Luptătorul irlandez de MMA Conor McGregor a comentat revoltele de joi de la Dublin, spunând că nu aprobă acțiunile protestatarilor și, de asemenea, a promis că va adopta un “plan pentru a asigura securitatea țării”. El a scris despre acest lucru pe pagina sa de socializare X.

Joi după-amiază, trecătorii au fost atacați în capitala irlandeză. Cinci persoane au fost rănite, dintre care trei copii, o femeie și o fetiță de cinci ani au fost grav rănite. Revoltele au început după ce au apărut informații neconfirmate potrivit cărora atacatorul ar fi originar din Algeria. Comisarul de poliție Drew Harris a declarat că protestatarii erau “un grup de huligani nebuni conduși de ideologia de extremă dreapta”.

McGregor a subliniat că nu le găsește nicio justificare, dezaprobând atacurile asupra primilor respondenți și jefuirea magazinelor.

“Ceea ce s-a întâmplat aseară nu a făcut nimic pentru a rezolva problemele cu care ne confruntăm. Cu toate acestea, înțeleg frustrarea și îmi dau seama că trebuie făcut un pas pentru a ne asigura că încep schimbările de care avem nevoie. Și repede!”, a scris irlandezul.

“Credeți-mă, am tactici și sprijin. Va exista o schimbare în Irlanda, țineți minte cuvintele mele. O schimbare necesară. Luna trecută, copii nevinovați au fost înjunghiați în timp ce ieșeau de la școală. Doi bărbați au fost decapitați. Acesta nu este viitorul Irlandei! Dacă nu-și pun în curând în aplicare planul de acțiune pentru a menține Irlanda în siguranță, o voi face eu”, a scris McGregor pe rețelele de socializare.

McGregor este un fost campion UFC la două categorii de greutate, în MMA luptătorul în vârstă de 35 de ani are 22 de victorii și șase înfrângeri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *