CSI / Rusia

Majoritatea rușilor trăiesc o viață pentru care merită să mori – Video

Rusia este o țară cu o stratificare foarte serioasă a societății și un număr mare de ruși duc o viață de așa natură încât nu este păcat să moară. Artemy Troițki, jurnalist rock, critic muzical, profesor, prezentator de radio și televiziune, scriitor și actor, a declarat acest lucru la postul de televiziune FREEDOM TV.

El a subliniat că toți bărbații de vârstă de recrutare din Rusia cu puțin bun simț au plecat sau se ascund cât pot de bine de mobilizare.

“Rusia este o țară cu o stratificare foarte serioasă, atât din punct de vedere al clasei, cât și din punct de vedere material, mental și așa mai departe. Astfel, toți oamenii care au realizat ceva în această viață și care nu vor să piardă această viață și ceea ce au câștigat în ea, sunt în panică totală și, desigur, nu vor să meargă la niciun război. Din nefericire, Rusia este o țară atât de lipsită de speranță și de coșmar, încât există milioane de oameni cărora nu le pasă dacă trăiesc sau mor. Adică duc o viață de fantomă, se îmbată tot timpul, își bat rudele. În general, această viață este atât de nesemnificativă, atât de mizerabilă, încât nu o apreciază prea mult… Trăiesc o astfel de viață încât nu le este milă să moară”, a spus Troițki.

În opinia sa, în această privință, rușii nu se simt umiliți de declarația președintelui rus Vladimir Putin, care a comparat pierderile soldaților ruși în războiul declanșat de el cu decesele în accidentele de pe șosele și din cauza alcoolului.

“Vreau să spun că, dacă oamenii ar avea o minimă reflecție asupra acestui subiect, ar considera că este o blasfemie, o umilință și o declarație că Putin și tot anturajul său fascist nu prețuiesc deloc viața umană. Dar, din moment ce, de fapt, așa stau lucrurile, nici ei nu consideră că este o umilință”, spune Troitsky.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *