Ultima oră

Mayweather și Nurmagomedov s-ar putea lupta la Moscova

După ce americanul a acceptat provocarea rusului care l-a învins de curând pe irlandezul Conor McGregor la arte marțiale mixte, aceștia iau în calcul varianta unei gale la Moscova, cu o rețetă financiară uriașă.

Nurmagomedov a răspuns pe rețelele de socializare că la Las Vegas riscă să nu își primească banii, referindu-se la cele două milioane de dolari reținute de Comisia Atletică din Nevada, în urma scandalul de la finalul luptei cu McGregor, când el a sărit gardul ringului pentru a-l lovi pe antrenorul irlandezului.

Confruntarea cu Floyd Mayweather ar avea loc după regulile de box clasic, deși americanul l-a “zdrobit” anul trecut pe Conor McGregor la Las Vegas.

Khabib Nurmagomedov este însă convins că el se va descurca mult mai bine în fața marelui campion american, neînvins în 50 de meciuri.

Comentatorii consideră însă că adevărata miză a rusului sunt banii, după ce bursa reunită a meciului Mayweather vs. Mcgregor a fost cea mai mare din istorie: 200 de milioane de dolari.

Floyd Mayweather este deja cel mai bogat sportiv al tuturor timpurilor, iar averea i-ar putea crește și mai mult, mai ales că a acceptat și o ofertă pentru revanșa cu Manny Pacquiao, pe care l-a învins în 2015.

https://www.europafm.ro

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *