Social

METEO Vin furtuni violente. Ce zone vor fi afectate, când scăpăm de valul tropical

SÂMBĂTĂ, TEMPERATURILE SCAD UŞOR

Sâmbătă, 2 iulie, instabilitatea atmosferică se accentuează, iar valorile termice vor fi mai scăzute comparativ cu ziua precedentă, în majoritatea regiunilor, însă vremea se va menţine călduroasă, local caniculară la câmpie.

DUMINICĂ, VREME INSTABILĂ

Duminică, 3 iulie, meteorologii anunţă vreme deosebit de caldă în mare parte din ţară, caniculară în vest şi pe arii restrânse în sud şi sud-est, dar şi în general instabilă.

Cu precădere din a doua parte a zilei în nordul, centrul şi nord-estul teritoriului, precum şi în zonele de munte şi pe spaţii mai mici în rest vor fi perioade cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice, vijelii şi căderi de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 27 şi 35 grade, iar cele minime se vor încadra între 12 şi 22 grade Celsius.

În Capitală, încă o zi cu disconfort termic ridicat. Cerul va fi variabil, însă din a doua parte a zilei va creşte probabilitatea pentru înnorări, averse, descărcări electrice şi intensificări ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 34 grade Celsius, iar cea minimă va fi cuprinsă între 17 şi 20 grade Celsius.

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Google News!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.