Politică

Ministrul britanic de externe trolează Kremlinul: Tancurile rusești se tem de tractoarele ucrainene

Ucrainenii – armata profesionistă și voluntari – își apără țara, iar un tanc rusesc se teme de un tractor ucrainean. Acest lucru a fost declarat de ministrul britanic de externe James Cleverley la o conferință a conservatorilor într-un cerc restrâns, relatează Evening Standard.

El a remarcat că nu doar militarii profesioniști, ci și o serie de voluntari, de la studenți la vedete, s-au ridicat pentru a apăra Ucraina împotriva agresiunii rusești.

“Oricui a servit în forțele armate i s-a spus întotdeauna că singurul lucru de care se teme un tanc este un alt tanc. Așadar, tancurile rusești se tem de tractoarele ucrainene”, a declarat Cleverly.

De aceea, ucrainenii vor reuși, spune ministrul britanic de externe.

“Și când va veni acea zi fantastică și glorioasă, atunci rolul nostru se va schimba, pentru că trebuie să-i ajutăm să-și reconstruiască țara, societatea și economia”, a conchis Cleverley.

În cadrul aceleiași conferințe, secretarul britanic al Apărării, Ben Wallace, a declarat că este foarte puțin probabil ca dictatorul rus Vladimir Putin să folosească arme nucleare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *