Actualitate

Ministrul românilor de pretutindeni, în vizită la Chișinău

Conform comunicatului de presă, ministrul român va avea întâlniri cu oficialii Nicolae Timofti, Vlad Filat, Marian Lupu, Iurie Leancă, Maia Sandu, Mihai Ghimpu, Andrei Popov și vice-ministrul MAEIE, Victor Lutenco, şeful Biroului pentru Relaţii cu Diaspora. De altfel, ministrul Cristian David se va întâlni cu parlamentari din PLDM, PDM, PL şi cu oameni de cultură, universitari, lideri de opinie, alte personalităţi din Republica Moldova.

Cristian David va participa la ceremonia de semnare a Acordului de parteneriat dintre Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi şi Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice din Chişinău (AMTAP) pentru crearea Consorţiului Universitar Arte Moldova, consorţiu la care se asociază şi Universitatea de Arte „George Enescu” din Iaşi. În cursul vizitei, Cristian David va avea întâlnire cu conducerea şi membrii Academiei de Ştiinţe a Moldovei precum şi cu membrii Consiliului Rectorilor din Republica Moldova.

În contextul preocupării constante a MAE de asigurare a unor servicii consulare de cea mai înaltă calitate pentru cetăţenii din Republica Moldova, ministrul Cristian David va vizita Secţia Consulară a Ambasadei României de la Chişinău. 

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.