Actualitate

Moldoveancă din Italia, către Dodon: „EU NU ȘTIU DACĂ AI SUFLET! Cine ești tu, Dodoane? Cine ești tu ca președinte, dacă nu te gândești la poporul tău?”

Într-o adresare video, femeia susține că președintele țării "nu are suflet" dacă a îndrăznit să ceară moldovenilor aflați în țările de risc să nu se întoarcă în Moldova, transmite Știri.md.

"Eu sunt diaspora. Eu sunt acea mamă care nu și-a văzut copii de 8 ani, eu sunt acea fiică care și-a petrecut părinții pe ultimul drum la telefon.

Domnul Dodon îmi interzice să vin acasă, eu ca orice mamă vreau să stau alături de copii și nepoți, să le spun un cuvânt bun. Eu nu știu dacă ai suflet. Tu, Dodoane, ce faci, omule? Voi vă imaginați ce faceți, oameni buni? Gândiți-vă la noi cât de puțin!

Nu poți să-i interzici unui cetățean să se întoarcă în țara sa. Hai să murim cu toții peste hotare, ca câinii, ca muștele! Cine ești tu, Dodoane? Cine ești tu ca președinte, dacă nu te gândești la poporul tău?", întreabă femeia.

Printre lacrimi, femeia se arată indignată că nu numai conducerea țării, dar și zeci de cetățeni scriu pe rețele de socializare ca moldovenii să rămână peste hotare și să nu se întoarcă în țară în timpul pandemiei de coronavirus.

Adresarea integrală:

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *