Lumea

Momentul în care două avioane militare s-au ciocnit în zbor, la un spectacol aerian în Dallas. “Nu ştim câte persoane se aflau la bord”

Două avioane militare s-au ciocnit şi s-au prăbuşit, sâmbătă, 12 noiembrie, în timpul unui spectacol aerian din Dallas, scrie AP, care menţionează că nu se ştie clar câţi oameni erau la bord.

Echipajele de urgenţă s-au deplasat la locul accidentului de pe Aeroportul Executive din Dallas, la aproximativ 16 kilometri de centrul oraşului. Imaginile de la faţa locului au arătat epavele avioanelor într-o zonă din interiorul aeroportului.

Pompierii din Dallas au anunţat că nu au fost răniţi printre spectatori.

Oficialii nu au spus câţi oameni se aflau la bordul avioanelor, dar Hank Coates, preşedintele companiei care a organizat show-ul aerian, a afirmat că unul dintre avioane, un bombardier B-17 Flying Fortress, are de obicei un echipaj de patru până la cinci persoane. Celălalt, un avion de luptă P-63 Kingcobra, are un singur pilot.

“În acest stadiu nu ştim câte persoane se aflau la bord”, a anunţat Administraţia Federală a Aviaţiei, care a deschis o anchetă în acest caz.

Niciun client plătitor nu se afla la bordul aeronavei, a spus Coates, de la Commemorative Air Force, care deţinea şi avioanele. Avioanele lor sunt pilotate de voluntari foarte bine instruiţi, adesea piloţi retraşi din activitate, a spus el. Acest text a fost copiat de pe Ziare.com Momentul în care două avioane militare s-au ciocnit în zbor, la un spectacol aerian în Dallas. “Nu ştim câte persoane se aflau la bord” VIDEO

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *