Actualitate

Nichiforciuc acuză că deputații care i s-au alăturat lui Candu au primit „sume enorme de bani”

Deputații care au părăsit Partidul Democrat pentru a se alătura grupului parlamentar condus de Andrian Candu „au primit sume enorme de bani”, iar în prezent se bucură și de salarii generoase, acuză deputatul PD Eugeniu Nichiforciuc.

El a declarat marți, în cadrul unei emisiuni de la postul N4, că prin culoarele Parlamentului s-ar discuta că deputații care au părăsit PD ar fi primit „150-250 de mii de euro”.

„Plus plata lunară a acestor deputați, câte 5 mii de euro. Mai mult Pro-Moldova oferă salarii membrilor de partid, câte două mii de euro pe lună celor ce conduc organizațiile de partid”, a acuzat Nichiforciuc.

Democratul l-a mai acuzat pe fostul său coleg, Andrian Candu, că ar fi avut o întrevedere în Israel cu Ilan Shor, iar aceste acțiuni ar fi coordonate între cei doi.

Mai mult, el susține că Andrian Candu le-ar fi promis, toamna trecută, celor din PD, că Nathaniel Rothschild, baronul britanic care anunțase la un moment dat că a cumpărat contractul de cesiune a aeroportului Chișinău, ar fi dispus să finanțeze Partidului Democrat.
 
https://cotidianul.md/ 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *