Sport

OFICIAL | Barcelona a anunțat în toiul nopții că Xavi e noul antrenor al echipei! Mesajele catalanilor

Tehnicianul de 41 de ani s-a despărțit de Al Sadd, grupare din Qatar, unde și-a început cariera de antrenor în 2019, și va reveni pe ”Camp Nou”, unde a scris istorie ca mijlocaș.

Xavi este noul antrenor al Barcelonei

FC Barcelona a oficializat mutarea în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, cu mai multe postări pe contul personal de Twitter.

Prima postare a conținut un material video cu discursul ținut de Xavi în 2015, când a plecat de la Barcelona la Al Sadd, pentru a-și continua cariera de jucător, alături de mesajul: ”A fost scris să fie. Bine ai venit acasă”.

Catalanii au continuat seria postărilor cu o fotografie în care Xavi apare în două iposteze, în tricoul de joc al Barcelonei și în ținuta de antrenor, cu mesajul: ”Mister X6avi”, cu referire la numărul pe care mijlocașul l-a purtat pe ”Camp Nou”.

Prin a treia postare, Barcelona a anunțat: ”Xavi Hernandez revine acasă la șase ani de la plecarea de pe ‘Camp Nou’”.

Ulterior, Barcelona a publicat și un material video cu momente din cariera de jucător al lui Xavi, cu descrierea: ”O legendă pe gazon, cu suflet de antrenor”.

Când va debuta Xavi pe banca Barcelonei

Xavi Hernandez a semnat un contract pe doi ani și jumătate cu Barcelona. Spaniolul va ajunge în Catalunia în cursul weekend-ului, iar luni va alea loc prima conferință de presă în calitate de antrenor al Barcelonei.

Xavi va debuta pe banca Barcelonei în derby-ul catalan cu Espanyol, programat pe 20 noiembrie, de la ora 22:00.

Până la venirea lui Xavi, Barcelona va fi condusă în partida cu Celta Vigo, de sâmbătă, ora 17:15, în direct la Digi Sport 3, de interimarul Sergi Barjuan.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.