Sport

OFICIAL | Barcelona a anunțat în toiul nopții că Xavi e noul antrenor al echipei! Mesajele catalanilor

Tehnicianul de 41 de ani s-a despărțit de Al Sadd, grupare din Qatar, unde și-a început cariera de antrenor în 2019, și va reveni pe ”Camp Nou”, unde a scris istorie ca mijlocaș.

Xavi este noul antrenor al Barcelonei

FC Barcelona a oficializat mutarea în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, cu mai multe postări pe contul personal de Twitter.

Prima postare a conținut un material video cu discursul ținut de Xavi în 2015, când a plecat de la Barcelona la Al Sadd, pentru a-și continua cariera de jucător, alături de mesajul: ”A fost scris să fie. Bine ai venit acasă”.

Catalanii au continuat seria postărilor cu o fotografie în care Xavi apare în două iposteze, în tricoul de joc al Barcelonei și în ținuta de antrenor, cu mesajul: ”Mister X6avi”, cu referire la numărul pe care mijlocașul l-a purtat pe ”Camp Nou”.

Prin a treia postare, Barcelona a anunțat: ”Xavi Hernandez revine acasă la șase ani de la plecarea de pe ‘Camp Nou’”.

Ulterior, Barcelona a publicat și un material video cu momente din cariera de jucător al lui Xavi, cu descrierea: ”O legendă pe gazon, cu suflet de antrenor”.

Când va debuta Xavi pe banca Barcelonei

Xavi Hernandez a semnat un contract pe doi ani și jumătate cu Barcelona. Spaniolul va ajunge în Catalunia în cursul weekend-ului, iar luni va alea loc prima conferință de presă în calitate de antrenor al Barcelonei.

Xavi va debuta pe banca Barcelonei în derby-ul catalan cu Espanyol, programat pe 20 noiembrie, de la ora 22:00.

Până la venirea lui Xavi, Barcelona va fi condusă în partida cu Celta Vigo, de sâmbătă, ora 17:15, în direct la Digi Sport 3, de interimarul Sergi Barjuan.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *