Politică

Op-Ed. UDMR este Coloana a cincea a Rusiei în România

UDMR este o asociație maghiară formată pe criterii etnice ce trebuie interzisă prin lege. UDMR a fost format de comuniștii din PCR după căderea regimului Ceaușescu, la fel ca PSD. Cele două partide guvernează împreună ca pe vremea lui Ceaușescu și distrug viața românilor și a maghiarilor din România.

UDMR NU ÎȘI ARE LOCUL ÎN PARLAMENTUL ROMÂNIEI

Constituirea și funcționarea formațiunilor politice pe criterii etnice nu trebuie permisă într-un stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil. Constituția României trebuie adusă la realitatea secolului 21 pentru a evita conflicte interetnice și războaie cum au astăzi loc între Rusia și Ucraina, totul pornind de la animozități istorice și teritorii pierdute în secolul trecut.

UDMR acționează ca o uneală a serviciilor de informații maghiare ce aplică doctrina Gherasimov asupra României. Doctrina Gherasimov aparține generalului rus Valeri Gherasimov, șeful statului major al armatei Federației Ruse. Doctrina Gherasimov are rolul de a „toca” societatea adversarului în toate modurile, cu scopul de a provoca haos.

„Regulile războiului s-au schimbat, rolul mijloacelor ne-militare de a atinge obiective politice și strategice a crescut. Ba, în unele cazuri, este chiar mai mare decât puterea efectivă a armelor. În războiul total al noului mileniu, hackerii, mass-media, oamenii de afaceri, documentele secrete publicate pe internet sunt arme mai puternice decât rachetele.”, nota generalul Gherasimov.

Dacă ne uităm la acțiunile Guvernului Viktor Orban aplicate României observăm că seamănă izbitor cu doctrina Gherasimov. Clădirile de patrimoniu din Transilvania cumpărate de Ungaria prin diferite asociații și ong-uri, echipa de hochei a României care cântă imnul secuiesc, investițiile maghiare de la echipa Sepsi Sfântu Gheorghe și declarațiile revizioniste ale oficialilor maghiari care intră nestingheriți în România pentru a promova separatismul etnic sunt lucruri care trebuie să pună în alertă SRI și SIE.

UDMR ESTE COLOANA A CINCEA A RUSIEI ÎN ROMÂNIA

Acțiunile UDMR din România sunt identice cu cele aplicate de Rusia asupra Ucrainei. Separatismul pe criterii etnice promovat de UDMR nu poate duce decât la un război între România și Ungaria într-un viitor nu foarte îndepărtat. La fel ca și Rusia(Donbas, Crimeea), Ungaria vorbește în toate discursurile oficiale despre Transilvania ca parte a țării mamă Ungaria. Această politică revizionistă a șovinilor maghiari de la Budapesta și a executanților din UDMR nu poate conduce decât la conflicte interetnice, fix ce își dorește Federația Rusă. Cu un conflict în cadrul NATO și UE, Rusia va jubila și propabil își va înfinge tentaculele și mai adânc asupra unor state din fostul lagăr socialist.

Serviciile de spionaj maghiare au capotat demult în fața celor trei servicii de spionaj rusești, FSB, SVR și GRU. De asemenea, se pare că Serviciul Român de Informații din județele Harghita și Covasna au capotat la AVO, serviciul de spionaj maghiar.

Nimic nu se întâmplă fără ca cineva din interior să trădeze. Grupul de la Cluj este principalul suspect. Oamenii de afaceri români ar fi băgat mâna în borcanul cu miere de la Budapesta și au sprijinit Guvernul maghiar să cumpere clădiri de patrimoniu în Transilvania. O să vorbim despre aceste fapte cu altă ocazie unde vom prezenta și trădătorii de la Cluj.

Păstrarea UDMR la guvernare devine un risc de securitate națională. Trădarea PSD și PNL este una istorică.

Alexandru Matei

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


comentarii

  1. Am obosit sa tot scriu: TERMINATI CU BOCEALA, ROMANI, SI INCEPETI IN SFARSIT, PANA NU E PREA TARZIU, SA VA OCUPATI SI DE PROPRIA TARA! Ce n-ar da altii sa aibe o tara ca a noastra! Iar noi ce facem? Preferam sa stergem la fund intreaga planeta, mai inainte sa facem ordine acasa… Cat despre UDMR: bagati toti nemultumitii cu Romania in tren si urmatoarea oprire la Budapesta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *