Actualitate

Partidul Socialiștilor nu va vota în susținerea învestirii guvernului condus de Igor Grosu

Anunțul a fost făcut de către liderul formațiunii, în cadrul unei conferințe de presă, care s-a desfășurat cu 30 de minute înainte de ședința plenară a parlamentului din 25 martie. Mai mult, socialiștii nu vor participa nici la ședința legislativului.

x
Igor Dodon a acuzat președinția și Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) de cinism.

„Candidatul la funcția de prim-ministru este înaintat de formă. Nu pentru a conduce țara, dar pentru a declanșa alegeri parlamentare anticipate. Pe timp de pandemie, cineva se joacă cu viețile oamenilor. Oamenii mor, iar Maia Sandu continuă să joace teatru și să pună la încercare răbdarea moldovenilor. Care este soluția Maiei Sandu? Să batem iar recorduri negre? (…) Astăzi în parlament se va juca teatru. Ei nu au soluții și nici oameni competenți. PSRM este consecvent și nu va participa la această simulare de învestire a guvernului”, a declarat Igor Dodon.

Liderul PSRM a declarat că ar fi putut să îl voteze pe Igor Grosu ca să demonstreze „incompetența” acestui executiv.

„Mulți au sugerat să îl votăm ca să ne batem joc de el și de Maia Sandu, să le întoarcem farsa, iar apoi să îl demitem peste o lună ca să arătăm cât este de incompetentă echipa. PSRM nu vrea să procedeze ca PAS, nu vrem să facem jocuri. Vrem un guvern competent care să scoată țara din criză, iar apoi să mergem la anticipate”, a mai spus Dodon. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *