Actualitate

Pavel Filip la Consiliul Național Politic al PDM: Posibil să fie ultima întâlnire în acest sediu /// „Nu vom avea destui bani pentru a întreține sediul actual”

”Nu s-a luat încă o decizie în ce sediu vom merge, dar cert e că nu vom avea destui bani pentru a întreține sediul actual. Urmează să văd de ce resurse financiare dispune partidul, și să vedem în ce sediu ne vom muta”, a menționat Pavel Filip.

„99% din discuții le-am avut despre greșelile comise în ultima perioadă și despre ce trebuie să facem ca să aducem lucrurile la normalitate. Demisia și-au depus-o toți vicepreședinții și secretarul general al partidului. O altă decizie a fost să convocăm Congresul PDM pe 27 iulie, la care vom alege o nouă conducere a partidului. Va fi aprobat și un nou program al partidului”, a precizat Filip.

„Suntem gata să muncim în continuare în folosul oamenilor. PDM este în stare să facă acest lucru, dar nu în actuala structură și format. Suntem gata să reconstruim acest partid, de orientare pro-europeană, de construcție strict-politică. Urmează o perioadă de muncă intensivă. După Congres ne vom convinge că PDM este o formațiune pro-europeană”, mai spune Filip.

Pâna la alegerea unui nou președinte a PDM, la Congresul promamat să aibă loc pe 27 iulie, Pavel Filip va întreține interimatul.

13.19: Declarații de presă după ședința Consiliul Naţional Politic al PDM. Conducerea formațiunii susţine un briefing pentru a oferi mai multe detalii despre subiectele discutate printre care mai multe subecte legate de treburile interne ale partidului, demisii, dar și stabilirea datei cand va fi organizat Congresul Republican pentru a decide cine va fi noul lider al PDM.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *