Actualitate

Pavel Filip, supărat: „Noi rămânem ostaticii unui război între doi politicieni: unul care nu știe să piardă și altul care nu știe să câștige”

Fracțiunea Partidului Democrat din Moldova (PDM), după încheierea ședinței Parlamentului, a menționat că războiul celor doi politicieni ne va costa scump pe toți.

Liderul democraților, deputatul Pavel Filip a spus că astăzi „am fost în fața unei alegeri: să alegem ceva rău sau foarte rău”.

„Rău este ceea ce se întâmplă azi în țară și ceea ce riscă să se întâmple în continuare pentru că nu facem nimic. Ne mor oamenii, fiecare dintre noi am pierdut pe cineva sau avem pe cineva în spital care luptă pentru viață. Avem Guvern în demisie, șchiop, surd la solicitările oamenilor. Avem ceva rău – deși vorbim de europenism, democrație și valori, un partid cu 15 deputați vrea să-și asume de unul singur guvernarea. Modul în care a fost propus acest Guvern a fost ca o declarație de război. Se încalcă Constituția, se scuipă pe lege și se încearcă a schimba lucrurile. Tragic este că în timp ce în alte țări merge procesul de vaccinare, noi rămânem ostaticii unui război între doi politicieni: unul care nu știe să piardă și altul care nu știe să câștige”, a spus Pavel Filip.

De asemenea, deputatul a menționat că PAS și Președinția a făcut tot posibilul ca țara să rămână în continuare în haos, să nu avem Guvern, vaccin, decizii și soluții pentru oameni.

„Scopul lor este să mai aducă 10 deputați. Ne vor costa scump aceste 10 mandate. Costul adevărat îl vom calcula din statisticile COVID-19. PDM a propus săptămâna trecută un plan concret de gestionare a crizei. Tot ce va urma știm cine se fac vinovați. Costul acestei mișcări de astăzi îl va resimți cetățenii care trebuie să știe că de astăzi sunt pe cont propriu”, a spus Pavel Filip.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *