Culinar.md

Prăjitura care nu îngrașă deloc! Cea mai simplă rețetă

Ingrediente:

– doua albusuri

– doua banane bine coapte

– câteva sute de grame de fulgi de cocos, dupa gustul fiecaruia

Mod de preparare:

– Se bat albusurile cu mixerul pâna se formeaza o spuma tare, care sa nu mai curga. Apoi se paseaza bine bananele si se adauga peste albusurile spuma. Se amesteca bine, iar la final se adauga fulgii de cocos.

– Se tapeteaza o tava pentru cuptor cu hârtie de copt si apoi se pune compozitia in cantitati mici, cât pentru un fursec, cu ajutorul unei linguri.

– Se lasa la cuptor aproximativ 10 minute, insa ca sa fiti siguri ca fursecurile sunt coapte, faceti testul cu scobitoarea.  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *