Actualitate

Premieră pentru Moldova! Peste 400 de sportivi își vor încerca forțele la primul ultramaraton din țara noastră

Primul ultra trail din Republica Moldova, VOLVO ULTRA RACE 2019, va începe în mai puțin de 24 de ore prin start-ul sportivilor înscriși la proba de ULTRA. La toate cele trei probe, incluisv MARATON și CROSS, vor participa peste 400 de sportivi din șase țări, inclusiv SUA, Germania, Italia, Portugalia Bulgaria și România.

Cele trei start-uri vor avea loc de pe teritoriul Vinăriei Poiana și vor avea loc la ora 6:00 – Pentru ULTRA, 8:00 – Marathon și 9:00 – Pentru cea mai numeroasă, Cross. Primii sportivi vor începe să treacă linia de finiș în jurul orei 10.00.

Pentru prietenii și rudele alergătorilor va fi deschis un Orășel Sportiv cu o zonă vastă de relax, în cadrul căreia participanții la competiție se vor bucura de medaliile obținute, vor asculta muzică și vor degusta vinuri și bucate tradiționale moldovenești.

Pentru sportivi va fi amenajat o zonă kinetto-terapeutică, precum și o zonă de hidratare. Toți sportivii vor participa la o tombolă în cadrul căreia vor câștiga câteva zeci de premii.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *