Actualitate

Presa locală, disperată! Asociația Presei Independente instituie cenzura și protecționismul!

Astfel, ne-au informat sursele citate, API le cere ziarelor locale să nu publice niciun material critic la adresa PAS și PPDA. Dacă, însă, există vreun astfel de material, acesta trebuie să înceapă, obligatoriu cu reacția Maiei Sandu sau a lui Andrei Năstase. API le interzice instituțiilor media locale să de-a publicității materiale fără opinia PAS și PPDA, iar regula este valabilă doar pentru aceste formațiuni.

De asemenea, conducerea API le interzice publicațiilor locale să utilizeze imagini în care apar Maia Sandu, Andrei Năstase sau alți fruntași ai PAS sau PPDA,alături de Ludmila Kozlovska, șefa fundației Open Dialog, persoană expulzată recent din UE.

API le-a mai cerut reprezentanților presei locale să promoveze cu orice ocazie binomul PAS și PPDA

Amintim că, în ultima perioadă, Asociația Presei Independente a fost acuzată de afiliere față de PAS și PPDA. Mai mulți lideri de opinie au declarat că organizația care ar trebuie să asigure echidistanța presei din Moldova, are reacți unilaterale și mușamalizează derapajele periodice ale exponenilor partidelor conduse de Maia Sandu și Andrei Năstase. 

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *