Actualitate

Preşedintele Partidului Uniunea Salvaţi Basarabia, Valeriu Munteanu: ACUM a capitulat. Moscova controlează astăzi toată Moldova prin oameni loiali lui Dodon

„În mai puţin de 30 de zile şi mai mult pe sub masă decât la lumină, coaliţia ACUM-PSRM a instalat în „fotoliile” principale în stat, cu precădere în funcţiile din sistemul de drept, oameni din ograda tenebroasă a lui Igor Dodon sau din fosta gospodărie politică a lui Vladimir Plahotniuc”, a scris Valeriu Munteanu pe Facebook.

În opinia sa, nu a existat „niciun concurs deschis şi liber, niciun fel de meritocraţie, doar mimări, stângăcii şi multe minciuni şi cel mai grav, niciun om nou, doar naftalină şi executori docili ai vechii/noii guvernări”.

„Opera s-a „desăvârşit” astăzi prin numirea în funcţie de şef la CNA a lui Ruslan Flocea, consilierului lui Igor Dodon şi cea de procuror general interimar a lui Dumitru Robu, un procuror arhicunoscut pentru ardoarea cu care a servit regimul Plahotniuc”, a afirmat Munteanu.

El consideră că „ADN-ul regimului fioros a lui Vladimir Plahotniuc îl regăsim acum în arhitectura de putere a lui Igor Dodon, care a preferat să paseze „guvernarea” Maiei Sandu şi „oleacă” şi pe alocuri lui Andrei Năstase, iar el a preluat „puterea” adevărată într-un stat eşuat precum este Republica Moldova, ori puterea adevărată emană şi este asigurată de instituţiile de drept şi cele ale justiţiei”.

https://m.adevarul.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *