Actualitate

Principalul opozant al lui Putin a fost mutat într-o altă închisoare. Apropiații săi nu reușesc să-l contacteze

Politicianul rus de opoziție Alexei Navalnîi a fost mutat într-o altă închisoare din Rusia. Apropiații săi nu știu unde se află și nici nu au reușit să-l contacteze prin metodele tradiționale, potrivit Sky News.

Navalnîi a fost scos din colonia penitenciară în care se afla și a fost dus spre o destinație necunoscută. Apropiații săi l-au căutat în două penitenciare din estul Moscovei, dar li s-a spus că disidentul nu se află acolo.

De asemenea, Navalnîi nu a participat la o audiere online care trebuia să se desfășoare luni.

Oficialii ruși au susținut că de vină este alimentarea cu electricitate. Nici avocații săi nu l-au putut contactat în ultimele șase zile.

Navalnîi este închis din ianuarie 2021 fiind condamnat pentru mai multe infracțiuni. El a respins toate acuzațiile despre care susține că sunt motivate politic.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

1 comentariu

  1. Alexei Navalnîi a foat arestat din cauza ca a furat banii dintr-un ONG german. ONG-ul a facut plangere penala .
    Alexei Navalnîi nu este un opozant decat in ochi mediei din vestul colectiv iar rusul de rand nu da doi bani pe Alexei Navalnîi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *