Horoscop

Racii au ocazia să-și rezolve problemele sentimentale

BERBEC
Graţie intuiţiei, găsiţi o soluţie originală la o importantă problemă de serviciu. Spre seară, ar fi bine să vă gândiţi şi la odihnă.

TAUR
Este posibil să aveţi probleme cu banii, dar nu disperaţi, pentru că după-amiază vi se oferă o şansă neaşteptată. O rudă apropiată vă propune o colaborare pe termen lung.

GEMENI
S-ar putea să aveţi dificultăţi pe plan sentimental şi să fiţi nevoit să luaţi o decizie importantă. Este o zi favorabilă studiului.

RAC

Aveţi şanse să rezolvaţi cu bine o problemă sentimentală. Un prieten vă propune să vă asociaţi într-o afacere pe care a început-o de curând.

LEU
S-ar putea să fiţi nemulţumit pentru că vi s-a anulat o delegaţie. Nu vă enervaţi. Oricum, nu este o zi favorabilă călătoriilor lungi. Puteţi câştiga bani frumoşi.

FECIOARĂ

Pe plan profesional, schimbări în bine: fie găsiţi un alt loc de muncă, mai bine plătit, fie sunteţi avansat. Partenerul de viaţă nu este încântat, pentru că va trebui să munciţi mai mult.

BALANŢĂ

Vă îmbunătăţiţi simţitor situaţia financiară. S-ar putea să primiţi o moştenire sau plata pentru o lucrare încheiată de curând.

SCORPION

Vă simţiţi în formă şi sunteţi hotărât să profitaţi de situaţie. Puteţi avea succes în afaceri, în călătorii şi pe plan sentimental.

SĂGETĂTOR
Pe plan social şi profesional, pot avea loc schimbări importante. La serviciu sunteţi apreciat pentru stilul de lucru. Spre seară, este posibil să mergeţi la o petrecere cu prietenii.

CAPRICORN
S-ar putea ca în familie să apară tensiuni din cauza problemelor financiare. Nu vă lăsaţi demoralizat! Ca să evitaţi un scandal, fiţi mai atent la ce spuneţi.

VĂRSĂTOR
Sunteţi apreciat în societate, dar şi în familie. Pentru a încheia o afacere avantajoasă, vă folosiţi farmecul personal.

PEŞTI

Nu este o zi favorabilă călătoriilor în interes de afaceri. Şansele de a obţine câştiguri financiare sunt mici. Relaţiile sentimentale pot fi excelente.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *