Horoscop

Racii vor înceape o nouă etapă în viața socială

Aveți posibilitatea să luați o decizie importantă în privința relațiilor sentimentale, care vă poate schimba viața. Cineva apropiat vă oferă un cadou de care vă bucurați foarte mult. 

TAUR
Doriți mult să faceți o schimbare sau să începeți ceva nou. Traversați o perioadă dificilă, cu multe probleme de rezolvat. Nu stați prea bine cu banii, dar nu vă faceți griji.

GEMENI
O rudă mai în vârstă reușește să vă tempereze dorința de a obține venituri riscante. Nu vă sacrificați tot timpul liber pentru interese materiale. Nu merită să vă neglijați prietenii!

RAC

Este posibil să începeți o nouă etapă în viața socială și pe plan sentimental. Sunt favorizate întâlnirile cu persoane mai tinere, comunicarea cu persoana iubită și călătoriile.

LEU
Nu este o zi favorabilă investițiilor. Evitați speculațiile. Nu căutați să obțineți sume necuvenite, pentru că riscați să aveți necazuri!

FECIOARĂ
Vă aflați într-o perioadă favorabila contactelor sociale și relațiilor sentimentale, dar și pe plan social. Survin schimbări de program din cauza invitației la o petrecere.

BALANŢĂ

Sunteți decis să rezolvați o problemă de familie, pe care ați tot amânat-o. Sunteți nevoit să faceți câteva drumuri și cheltuieli destul de mari.
Există pericolul să îi pierdeți.

SCORPION
Sunteți hotărât să începeți ceva nou. Este o zi favorabilă activităților intelectuale și aveți ocazia să vă afirmați în societate.

SĂGETĂTOR
Puteți să vă puneri în practică planurile de ascensiune socială. Sunt favorizate afacerile și relațiile cu colaboratorii. Profitați din plin de această zi, dar să nu forțați nota.

CAPRICORN
Vă simțiți obosit, chiar epuizat. Este recomandabil să evitați deciziile importante, mai ales în afaceri, și activitățile ce necesită un efort deosebit. Limitați-vă la activități de rutină!

VĂRSĂTOR
Încasați o sumă considerabilă, de pe urma unei afaceri. Deși se poate spune că acum aveți bani, nu faceți investiții și nici călătorii lungi. Ar fi bine să vă petreceți timpul liber împreună cu persoana iubită.

PEŞTI
Sunteți foarte aglomerat, aveți suficientă energie pentru a face față tuturor problemelor. Aveți ambiția să mergeți până la capăt, indiferent de obstacole.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *