Actualitate

Rareș Bogdan (PNL): Bătălia la prezidențiale se va da între conservatorism, tradiţionalism şi neoprogresism

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a declarat la Prima Tv că la următoarele două alegeri prezidenţiale bătălia nu se va mai da între stânga şi dreapta, ci între conservatorism, tradiţionalism şi neoprogresism.

„PNL are nevoie de modernizare, de o clarificare din punct de vedere ideologic, doctrinar pentru că marea bătălie în 2024 şi în 2029 va fi diferită. Pentru prima dată în 35 de ani în România nu va fi bătălia între stânga şi dreapta, se va bate între conservatorism, tradiționalism şi valori şi neoprogresism. Asta e bătălia la nivel european, asta a fost şi în America”, a explicat prim-vicepreședintele PNL.

Rareş Bogdan a mai afirmat la Insider Politic că el şi preşedintele Klaus Iohannis au câştigat alegerile europarlamentare.

„La alegerile europarlamentare, dacă nu era Rareş Bogdan – nu ştiu dacă aţi auzit de el şi cu Klaus Iohannis, PNL lua 20%.. Deci dacă Klaus Iohannis nu avea referendumul şi implicarea sa extrem de activă în spațiul public, în susținerea referendumului şi dacă Rareş Bogdan nu venea de la o măsuţă de la parlamentar, PNL atingea cu greu 20% şi nu vreau să fiu deloc arogant, vreau să fiu realist. PNL nu ar trebui să uite asta niciodată, nici în ceea ce-l privește pe Klaus Iohannis, în partea mea, dacă uită sau nu, nu contează”, a menționat Rareș Bogdan.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *