Sport

Razvan Lucescu a devenit antrenor al tricolorilor

Oficializarea numirii in functia de selectioner al reprezentativei Romaniei a tehnicianului Razvan Lucescu este doar o chestiune de ore. Daca isi va indeplini obiectivul, calificarea echipei nationale la Campionatul European din 2012, Lucescu jr poate castiga aproape un milion de euro.

Cel tarziu maine, Razvan Lucescu va deveni, in mod oficial, noul antrenor al echipei nationale. El a stabilit chiar si ultimele detalii cu directorul general al Federatiei Romane de Fotbal, Ionut Lupescu, cu care a discutat intens in ultima perioada.
Cei doi au ajuns la un acord asupra unui contract care prevede un salariu anual de 250 de mii de euro si cu un bonus de calificare in valoare de 500 de mii de euro, in cazul in care va duce echipa la turneul final din Ucraina si Polonia.
Pentru a nu se mai intampla ca in cazul ex-timonierului Victor Piturca, Comitetul executiv va stabili initial prevederile contractului propus de Ionut Lupescu, iar apoi il va valida si pe Lucescu jr, cel care pana in vara va antrena si actuala sa formatie, FC Brasov, in functia de selectioner.
Antrenorul echipei Sahtar Donetk, Mircea Lucescu, a afirmat despre fiul sau ca este omul potrivit pentru a prelua echipa nationala deoarece fiul sau si-a demonstrat valoarea la o echipa mica pe care a promovat-o in Liga I.
„El a facut mereu ce a vrut el, chiar daca a facut ce am facut si eu. Eu am plecat de la Dinamo la Corvinul, la fel si el de la Rapid la FC Brasov. Am fost sceptic la inceput, dar sper ca urmatorul pas sa fie cel pe care l-am facut eu. La echipa nationala se ajunge dupa ce faci treaba cu echipele mici. Eu am facut o treaba fantastica pentru Corvinul Hunedoara, nu am ajuns la nationala pentru ca am fost capitan", a afirmat Mircea Lucescu.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *