Actualitate

Reforme MAI? O angajată IP Hâncești, surprinsă beată în uniformă și tăvălindu-se pe jos. Ce spune IGP

„Mihaela, o proaspătă angajată a IP Hîncești, a fost surprinsă de trecători în momentul în care se tăvălea pe jos, beată criță și în uniformă. „Experții” de la SPIA nu au reușit să ajungă la fața locului să filmeze scena, dat fiind faptul că sunt ocupați cu „purificarea” și războaie cu morile de vânt”, scrie autorul canalului de Telegram. 

Responsabilii menționează că, la moment, tânăra este angajată în cadrul Inspectoratului de Poliție din Hîncești, transmite realitatea.md.

„Vă comunicăm că, la moment, tânăra este angajată în cadrul Inspectoratului de Poliție din Hîncești, în calitate de subofițer, fiind delegată la cursuri de pregătire inițială, din 5 noiembrie 2021 până la 5 martie 2022”.

Mai mult, în aceiași notă informativă, cei din cadrul IGP menționează că, pe caz Direcția Inspectare Efectiv a inițiat deja o anchetă internă.

„Conducerea IGP reiterează că nu va tolera asemenea comportament din partea polițiștilor, or asemenea atitudine denigrează imaginea angajaților care își fac onest meseria. Direcția Inspectare Efectiv a inițiat deja o anchetă internă pe acest caz”.


Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *