Actualitate

REȚETĂ / Paste cu creveți și gorgonzola

Mod de preparare 



Se fierb pastele in apa deja clocotita cu sare si putin ulei. Intr-o tigaie se pune pe foc untul si usturoiul maruntit din cutit. Dupa ce s-a incins untul si usturoiul se pun crevetii curatati. Se adauga sarea si zeama de lamaie. Se lasa 2-3 minute intorcandu-i continuu dupa care se adauga vinul si se lasa cam 10 minute sa se patrunda bine.

Se adauga apoi branza gorgonzola, se potriveste cu sare si piper si se dauga pastele fierte si strecurate. Se lasa 1-2 minute dupa care se opreste focul. In farfurie se decoreaza cu felie de lamaie si patrunjel sau busuioc. 

Poftă bună!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *