Opinii și Editoriale

„Rusia ar trebui să fie în carantină totală până când se va vindeca de grandomanie și de complexul imperialismului”

Secretarul Consiliului Național de Securitate al Ucrainei, Oleksiy Danilov, a declarat că Rusia ar trebui să fie în carantină totală până când se va vindeca de mania măreției și de complexul imperialismului.

Oficialul a reacționat astfel după decizia Letoniei de a recunoaște Rusia ca sponsor al terorismului, și după decizia Estoniei de a interzice intrarea în țară a rușilor.

“Suntem recunoscători prietenilor letoni pentru că au luat o decizie importantă de recunoaștere a Federației Ruse ca stat sponsor al terorismului, iar guvernului estonian – pentru că a interzis intrarea rușilor cu vize Schengen. Aceste decizii reprezintă pași importanți spre izolarea Rusiei și pedepsirea acesteia pentru crimele comise”, a declarat secretarul NSDC într-un comunicat, potrivit tsn.ua.

“Rusia trebuie să se afle în carantină totală până când va fi vindecată de grandomanie și de complexul imperialismului. Forțele de Apărare ale Ucrainei vor ajuta Rusia să dezvolte o imunitate la tulpina rusă a fascismului”, a asigurat Danilov.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *