CSI / Rusia

Rușii amenință Marea Britanie: ”O singură lansare, Boris, și Anglia nu mai există”

Rușii sunt convinși de propagandă că până și moartea în urma unui război nuclear ar fi ceva de dorit pentru că „cei ce mor pentru patrie ajung direct in Rai”.

O nouă amenințare cu folosirea armelor nucleare a fost difuzată duminică seara de o televiziune din Rusia. Principalul propagandist al Kremlinului și gazda unei importante emisiuni la postul Rusia 1, a amenințat Marea Britanie că va fi transformată într-un „deșert radioactiv”.

Dmitri Kiseliov a spus că drona nucleară subacvatică Poseidon ar putea provoca un tsunami care ar „scufunda Insulele Britanice în adâncurile mării” și le-ar transforma într-un „deșert radioactiv”.

„Se apropie de țintă la o adâncime de 1 kilometru, cu o viteză de 200 km/h. Nu poate fi oprită. Are o încărcătură de 100 de megatone. Explozia acestei torpile termonucleare va cauza un tsunami gigantic de până la 500 de metri înălțime care va purta doze mari de radiații. Va transforma, orice a mai rămas din Insule, într-un deșert radioactiv”, le spune Kiseliov telespectatorilor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *