Politică

Rușii sabotează mobilizarea putinistă și incendiază comisariatele militare

Duminică, birouri de înregistrare și înrolare militară au fost incendiate în regiunile Kaliningrad și Leningrad din Rusia, precum și în Mordovia.

În Kirovsk, regiunea Leningrad, un birou de înrolare militară a fost incendiat prin agățarea unei canistre cu combustibil pe grilajul ferestrei.

Potrivit 47news, la ora cinci și jumătate dimineața, o persoană necunoscută din Kirovsk a făcut o gaură în fereastra unuia dintre birourile biroului de înregistrare și înrolare militară și a introdus în ea un furtun, care a alimentat treptat cu combustibil dintr-o butelie suspendată de grilajul de pe fereastră. Biroul de aproximativ zece metri pătrați a luat foc, incendiul a fost stins de paznicul de noapte. Piromanul nu a fost încă prins.

În Cerniahovsk, regiunea Kaliningrad, un cocktail Molotov a fost aruncat în biroul de înrolare militară, relatează Amber Mash. Se presupune că peretele clădirii ar fi luat foc, suprafața incendiului fiind de un metru și jumătate, dar acesta a fost stins de către ofițerii de serviciu. În același timp, “Kaliningrad №1” susține că doar semnul a luat foc, iar clădirea în sine nu a fost afectată. Ambele canale relatează că poliția verifică acum locul faptei. Amber Mash precizează că piromanul a fost reținut.

Tot duminică seară, un birou de înrolare militară din orașul Ruzaievka din Mordovia a luat foc după ce două cocktailuri Molotov au fost aruncate prin fereastra clădirii. Acest lucru a fost raportat de 7×7 cu referire la biroul de înrolare militară.

În plus, s-a aflat că a luat foc clădirea administrativă de lângă Gatchina, în regiunea Leningrad. De asemenea, au fost aruncate cocteiluri Molotov în el. Suprafața incendiului a fost de 50 de metri pătrați, nu s-au înregistrat victime.

La 23 septembrie, s-a raportat că, de la începutul mobilizării parțiale în Rusia, cel puțin cinci birouri de recrutare militară au fost incendiate, iar incendiile în clădirile administrative au devenit mai frecvente.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *