Culinar.md

Sandvici gratinat

Ingrediente

– pâine (de preferat franţuzească, felii)
– păstramă
– unt
– roşii
– brânză
– două ouă
– caşcaval

Mod de preparare

Cuptorul se pune la încălzit la foc mediu. Se ung feliile de pâine cu un strop de unt, pe jumătate din numărul de felii se pune o felie de păstramă, una de brânză şi una de roşii, se acoperă cu celelalte felii de pâine şi se pun într-o tavă. Se bat ouăle bine şi se toarnă peste sandviciuri, iar peste se rade caşcaval (cantitate în funcţie de preferinţe). Se pun în cuptor pentru 10-15 minute, până se rumenesc. Se scot şi se servesc atât calde, cât şi reci…

www.culinar.md
Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *