Culinar.md

Sandvici gratinat

Ingrediente

– pâine (de preferat franţuzească, felii)
– păstramă
– unt
– roşii
– brânză
– două ouă
– caşcaval

Mod de preparare

Cuptorul se pune la încălzit la foc mediu. Se ung feliile de pâine cu un strop de unt, pe jumătate din numărul de felii se pune o felie de păstramă, una de brânză şi una de roşii, se acoperă cu celelalte felii de pâine şi se pun într-o tavă. Se bat ouăle bine şi se toarnă peste sandviciuri, iar peste se rade caşcaval (cantitate în funcţie de preferinţe). Se pun în cuptor pentru 10-15 minute, până se rumenesc. Se scot şi se servesc atât calde, cât şi reci…

www.culinar.md
Sursa: Timpul Suplimentul Femeia


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *